STOLOVI VELIKOG FORMATA OD PUNOG DRVETA, KAKO ? – WOODNSTEEL NAMESTAJ NOVI SAD
POSETITE NAŠ SALON U NOVOM SADU I KUPUJTE DO 12 MESEČNIH RATA
NAŠA BRZA ISPORUKA I MONTAŽA SVAKOG PROIZVODA.
Zapratite nas:   @woodnsteel.rs

STOLOVI VELIKOG FORMATA OD PUNOG DRVETA, KAKO ?

STOLOVI VELIKOG FORMATA OD PUNOG DRVETA, KAKO ?

Mozemo da se pohvalimo time kako smo napravili veliki broj stolove velikih dimenzije koje iznose preko 4m duzine i 1,3m sirine ( sto ispada iz standardnih stolove ). Stolove na koje smo ponosni i koji ce biti vecni, izradjivali smo ih za Konferencijske sale gde su zahtevi bili da stolovi budu napravljeni od daske koja je debela 10cm, koja iznosi preko 30-40kg po jednog daski sa kojom treba vrsiti obradu na masinama pre lepljenja. Pravili smo stolove od hrasta i od parenog oraha ekstremnih dimenzija i kilaze, gde je ucestvovalo po 10 do 15 ljudi za nosenje jedne ploce, istovari viljuskarima i kranom kako bi popeli plocu na oredjeni sprat neke zgrade.

Specijalizovani smo za izradu svih vrsta stolova, radnih , konferencijskih, trpezarijskih, klub stolova, restoranskih i svih ostalih ploca za svakodnevno koriscenje. 

Lepila i lakove cuvamo kao nasu najvecu tajnu, jer prizvode nabavljamo iz inostranstva po specijalnim uslovima koje prave samo za nas, otporni su na sve vrste fleka, upijanja i slicnih stvari na sta stolovi treba da budu otporni jer se korsite svakodnevno.

Posetite nas salon jer ovoj temi nema kraja, a samo vi mozete da se uverite uzivo u kvalitet nasih prizvoda, nase daske i onaj najbitniji deo a to je izgled nasih stolova. :)

KONFERENCIJSKI STO PO MERI

KONFERENCIJSKI STO PO MERI

5 comments

  • Postovani,

    zbog vase proizvodnje stolova od orahovog drveta saljem vam upit za stablo oraha staro preko 65 godina koje treba da secem. Da li vas zanimaju stabla oraha i kruske ? Unapred se zahvaljujem na odgovoru i sugestiji za dalje . Pozdrav, Snezana Ivanovic

    - SNEZANA
  • Milan Radovic – proizvodimo stolove i od vaseg materijala.

    - Wood N Steel
  • Da li imate ovaj sto i koje je velicine i cena? Hvala

    - Olivera
  • Poštovani,

    da li ovaj sto još imate u ponudi i ako da, koja je cena?

    Srdacan pozdrav,

    Anjuska

    - Anjuska Jancic
  • Postovani,
    Imam isecene talpe orahovine 3 do 6 cm debljine. Zainteresovan za izradu stolova. Da li radite sa materijalom klijenta? Pozdrav,
    Milan Radovic

    - Milan

Leave a comment

Sta tacno trazite?

PRIRDRUŽI SE NAŠOJ MAIL LISTI

Ostani informisan i prati popuste i promocije koje šaljemo na mail.

0.78 RSD
456.78 RSD
123,456.78 RSD