EKSPONATI NA SAJMU NAMESTAJA 2023 I SAJAMSKI POPUST NA SVE STOLOVE OD – WOODNSTEEL NAMESTAJ NOVI SAD
POSETITE NAŠ SALON U NOVOM SADU I KUPUJTE DO 12 MESEČNIH RATA
NAŠA BRZA ISPORUKA I MONTAŽA SVAKOG PROIZVODA.
Zapratite nas:   @woodnsteel.rs

EKSPONATI NA SAJMU NAMESTAJA 2023 I SAJAMSKI POPUST NA SVE STOLOVE OD 15%

EKSPONATI NA SAJMU NAMESTAJA 2023 I SAJAMSKI POPUST NA SVE STOLOVE OD 15%

Dragi naši čitaoci,

S ponosom vam predstavljamo uzbuđujuću vest! Ove godine, Wood N Steel će se pridružiti Detal firmi na njihovom štandu na Sajmu Nameštaja u Beogradu 2023. godine! Očekujemo vas na našem zajedničkom štandu, gde ćemo predstaviti naše najnovije kolekcije nameštaja i eksponate koji će vas oduševiti svojom elegancijom i funkcionalnošću. A najbolja vest je da smo pripremili poseban popust od 15% na sve naše proizvode koji će trajati do kraja oktobra. Ovo je prilika koju ne želite propustiti!

Otkrijte Naše Ekskluzivne Eksponate

Na našem zajedničkom štandu na Sajmu Nameštaja u Beogradu 2023. godine moći ćete da otkrijete najnovije trendove u svetu nameštaja. Naši eksponati su pažljivo birani da zadovolje različite ukuse i potrebe naših klijenata. Neke od naših ekskluzivnih kolekcija koje ćemo izložiti u saradnji sa Detal firmom uključuju:

  1. Luksuzna Dnevna Soba: Uživajte u udobnosti i eleganciji naših sofi i klub stolova koji će dodati toplinu vašem domu.

  2. Moderan Kuhinjski Nameštaj: Savremeni dizajn kuhinja koje kombinuju funkcionalnost i estetiku, prilagođen vašim potrebama.

  3. Savremen Spavaća Soba: Kreirajte oazu mira sa našim krevetima i ormarima koji kombinuju komfor i stil.

  4. Trpezarijski Nameštaj: Dizajnirajte savršen ambijent za porodične obroke sa našim elegantnim trpezarijskim stolovima i stolicama.

  5. Umetnički Komadi: Naša kolekcija umetničkih komada nameštaja će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje umetnosti i dizajna.

Popust od 15% - Ograničeno Vreme!

Da bismo obeležili naše učešće na sajmu, odlučili smo da vam ponudimo neverovatnu priliku za uštedu. Svi proizvodi na našem štandu, u saradnji sa Detal firmom, biće dostupni sa popustom od 15% do kraja oktobra. Ovo je prilika da unesete svežinu i eleganciju u svoj dom po veoma povoljnim cenama. Ne propustite ovu ekskluzivnu ponudu!

Posetite Nas na Sajmu Nameštaja u Beogradu 2023.

Nadamo se da ćete posetiti naš zajednički štand na Sajmu Nameštaja u Beogradu 2023. i zajedno s nama proslaviti ljubav prema kvalitetnom nameštaju. Naš tim eksperata će biti prisutan da vam pomogne sa svim pitanjima i da vam pruži savete o izboru najboljeg nameštaja za vaš dom.

Datum i lokacija sajma:

  • Datum: [06-11 oktobar]
  • Lokacija: [Sajam Beograd]

Zapamtite, popust od 15% traje do kraja oktobra, pa iskoristite ovu priliku za unapređenje vašeg doma uz Wood N Steel i Detal. Vidimo se na sajmu!

Vaš Wood N Steel.

Leave a comment

Sta tacno trazite?

PRIRDRUŽI SE NAŠOJ MAIL LISTI

Ostani informisan i prati popuste i promocije koje šaljemo na mail.

0.78 RSD
456.78 RSD
123,456.78 RSD