Kako bismo obezbedili najbolji kvalitet izrade naših stolova i ostalih komada nameštaja potrebno je dosta uloženog vremena i truda, samim tim rokovi za izradu stolova razlikuju se od ostalih. 

Potreban rok za izradu proizvoda je 3 do 4 meseca, od dana poručivanja proizvoda. Postoji razlog zbog kog se držimo takvih rokova a to je zato što napravljeni proizvod držimo na ujednačenoj temperaturi pre isporuke i tako postoji mogućnost da ako se nešto dogodi primetimo na vreme, odnosno da se reklamacije ne dogadjaju kod naših kupaca. Proizvode koje prodajemo treba da stignu upakovani i potpuno pregledani od strane naših majstora, tako da je ovaj proces skladištenja neophodan kada je u pitanju pravo drvo. 

Pravo drvo je materijal koji je ceo svoj vek trajanja živ tako da nikada nije isključena mogućnost od pucanja, ali da bi se smanjilo to delovanje na 1% mora se održavati konstanta temperatura 2 - 3 meseca pod našim okom.

Uslove reklamacije možete pregledati ovde - https://woodnsteel.rs/pages/garancija-i-reklamacija

Firma WOODNSTEEL vrši dovoz i montažu prozivoda na vašu adresu, cena zavisi od udaljenosti vaše lokacije, cenovnik možete pogledait na https://woodnsteel.rs/pages/isporuka-i-rok-izrade .

Rok isporuke važi za jedan ili više poručenih artikala za jednog kupca.
Za sve informacije možete kontaktirati na broj +381641370990 ili email: woodnsteelrs@gmail.com.